Адв. Станислав СтаневПо повод на последните югославски нелепици в Македония

...
Адв. Станислав СтаневПо повод на последните югославски нелепици в Македония
Коментари Харесай

Заличаването на сдружението в Битоля не е заради фашистки и антисемитски“ причини – Скопие не иска в ЕС по заповед на Кремъл

Адв. Станислав Станев

По мотив на последните югославски нелепици в Македония (одобрявани от без/родните комунисти) разяснявам:

1. Иван Михайлов (Радко) не е фашист, нито нацист. Ванчо изрично отхвърля предлагането на Хитлер за основаване на марионетна нацистка страна в Македония.

2. Михайлов не е антисемит. Именно един от най-близките му хора, пунктовият шеф на Вътрешна македонска революционна организация в Кюстендил - Владо Куртев - взема присъединяване в акцията за спасяването на евреите. Сигурно създавате, че това няма по какъв начин да стане не просто без знанието, само че и без утвърждението и инструкцията на Михайлов.

3. Личността на Михайлов към този момент е била обсъждана в Съда за правата на индивида в Страсбург и Македония е била наказана, поради идеологическата си югославска злоба по въпроса - делото " Радко ".

Заличаването на сдружението в Битоля не е поради " фашистки " и " антисемитски " аргументи и даже не е обвързвано с личността на Михайлов. Управляващите в Скопие просто НЕ желаят в Европейски Съюз, тъй като от Москва и Белград не дават и в този момент по този начин си намират опрощение.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР