Адриан Андреев се нуждаеше от по-малко от 90 минути, за

...
Адриан Андреев се нуждаеше от по-малко от 90 минути, за
Коментари Харесай

Андреев спря талантлив тинейджър в Калифорния и заслужи място на 1/4-финалите

Адриан Андреев се нуждаеше от по-малко от 90 минути, с цел да може след безапелационна победа в два сета - 6:3 6:1, да се поздрави с втори следващ триумф на Фючърс шампионата в Калифорния. Четвъртата ракета на България съумя да пречупи съпротивата на родения през 2004-а година Бруно Кужухара, който въпреки едвам 17-годишен, е напълно покрай дебют измежду първите 1000 на международната класация и изцяло справедливо получи специфична покана от уредниците за присъединяване в конкуренцията.

Предстои през утрешния ден Андреев да излезе в нова борба от Фючърс събитието, където ще премери сили с първия подложен Праханес Гунесваран или Грег Браймър в търсене на втори полуфинал за сезон 2022. По-рано през годината Ади се показа повече от чудесно на Чалънджър шампионата във Форли и дебютира измежду най-хубавите четирима, преди да позволи да бъде надвит от бъдещия подгласник - Джей Кларк.

Днешният мач се развиваше под диктовката на Андреев още през цялото време. Българинът се нуждаеше от известно време, с цел да открие своя темп, само че един път пробил за 3:2, той нито за миг не изпусна контрола и не след дълго първият сет отиде в историята и приближи Адриан до триумфа. Втората част се разви по подобен метод, но този път тинейджърът даже за миг не съумя да бъде равносилен на Андреев и с помощта на чудесно построените си офанзиви четвъртата ни ракета скоропостижно постави точка и на втората част, а с това настъпи и краят на дуела.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР