Адриан Андреев няма да вземе участие на София Оупън, който

...
Адриан Андреев няма да вземе участие на София Оупън, който
Коментари Харесай

Адриан Андреев също няма да играе на София Оупън

Адриан Андреев няма да вземе присъединяване на " София Оупън ", който ще се организира от 4 до 11 ноември. Това разкри шефът на шампионата Орлин Станойчев пред Нова телевизия, като той посочи, че Андреев е отказал покана да се включи в квалификациите.

Станойчев добави, че след това ще бъде взето решение кой различен български тенисист ще употребява поканата, освободена от Андреев. Към момента налична е още една покана за същинската част от шампионата, като тя се пази за задграничен тенисист на високо равнище, само че съществува възможност и тя да бъде за български гений.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отхвърли присъединяване в конкуренцията, а това е направил и огромният гений Илиян Радулов, на който е била препоръчана " уайлд кард " за квалификациите.

Четирима американски тенисисти също отхвърлиха да играят в София. Първи това направи Бен Шелтън, по-късно Франсис Тиафо, Себастиан Корда и Макензи Макдоналд. Днес се разбра, че и испанецът Алехандро Давидович Фокина, 28-и в света, който трябваше да бъде измежду поставените на шампионата в София, реши да пропусне конкуренцията и отдръпна поръчката си в последния миг. На този стадий най-голямото име, което е в листата за конкуренцията, е Тейлър Фриц. Неговото присъединяване също е под въпрос и зависи от това дали той ще има шансове да се класира за Финалния шампионат на ATP в Торино.

Квалификациите на Sofia Open ще се играят в края на тази седмица в зала " София ", а дуелите в " Арена София "  започват от вторник.
 Адриан Андреев отпадна рано в Исманинг
Адриан Андреев отпадна рано в Исманинг

Българинът отстъпи на Каспер Жук

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР