Администрацията на руския президент Владимир Путин е подписала договор за

...
Администрацията на руския президент Владимир Путин е подписала договор за
Коментари Харесай

Паника в Москва: Строят модерно бомбоубежище в официалната болница на Кремъл

Администрацията на съветския президент Владимир Путин е подписала контракт за незабавно планиране на бомбоубежище в Централната клинична болница с поликлиника, оповестява The Moskow Times, представен от " Фокус ". В него категорично се отбелязва, че заведението е " основната болница на Кремъл “.

Стойността на плана се прави оценка на повече от 35 милиона рубли. Защитната структура ще обезпечава скривалище за 800 души - медицински личен състав и чиновници на оперативната организация. Бомбоубежището ще защищава от взривна вълна, както и от радиация.

Съоръжението ще разполага с съществени и спомагателни пространства, няколко входа, товарен асансьор и спешен излаз. Предвижда се в него да бъде конфигурирана вентилационна система, способна да пречиства въздуха " от газообразни оръжия за всеобщо заличаване ", аерозоли и артикули на горене. " За осъществяване на медицински процедури във военно време " ще бъде обезпечена функционалността за отопление на въздуха.

Договорът е подписан на 24 май. Според документа изпълнителят би трябвало да създаде и показа за утвърждение на клиента план на задание за планиране в границите на 15 календарни дни. Крайният период за осъществяване на работата по контракта е 20 декември 2023 г.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР