Администрацията на президента внесе предложения за реализацията на конкретни проекти

...
Администрацията на президента внесе предложения за реализацията на конкретни проекти
Коментари Харесай

Администрацията на президента предложи конкретни проекти в рамките на Плана за възстановяване и устойчивост на България

Администрацията на президента внесе оферти за реализацията на съответни планове в границите на откритата процедура за публични съвещания по Проект на План за възобновяване и резистентност на България. Проектите ще бъдат показани на следващ стадий в президентската институция, оповестиха от прессекретариата на президента.

Реализацията на предлаганите от Администрацията на президента планове ще има значителен принос за повишение на прозрачността в ръководството, за възобновяване на капацитета за напредък, за развиване на конкурентоспособността на българската стопанска система, както и висока добавена стойност за цялото общество. Проектите ще подсигуряват резистентност по отношение на опасности и отрицателни въздействия от рецесията, подбудена от COVID-19, и ще допринесат за рационализация на страната и повишение на нейната сигурност.

Предложенията на президентската институция са свързани с поощряване на нововъведенията, науката и образованието, развиване на високи технологии, повишение на енергийната сигурност на страната ни. Те са създадени в съдействие с специалисти в съответните области и подхождат на главните цели, обрисувани в Плана за възобновяване и резистентност на България и в другите стратегически документи за развиване на страната.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР