Администрацията на Фейсбук забранява на потребителите да публикуват в социалната

...
Администрацията на Фейсбук забранява на потребителите да публикуват в социалната
Коментари Харесай

Facebook забранява публикации със сексуален подтекст

Администрацията на Facebook не разрешава на потребителите да разгласяват в обществената мрежа освен порнография , само че и фрагменти от еротични танци, фотоси на разголени хора и постове със полов подтекст. Тези разпореждания стават част от кодекса на обновените правила на обществената мрежа, съобщи ТАСС.
 
Facebook признава " значимостта на привличането на вниманието към проблемите на половото принуждение и употреба ", само че " слага разграничителна линия, когато наличието облекчава, предизвиква или координира секса сред възрастните ".

 
" Ние ограничаваме и потреблението на прекалено полово изложение, к оето може да докара до затормозяване, защото избрана част от нашата световна общественост може да схване доста мъчително сходно наличие и това може да навреди на способността на хората да се свързват с приятелите си и с по-широката публика ", изясни администрацията на обществената мрежа.

 
Тя не разрешава публикуването в границите на платформата на фрагменти с порнографско наличие, шоута в стриптийз клубове, еротични танци, сексуален акт, фотоси на разголени хора.

Забраната включва текстове със полово, еротично или тантрическо наличие, преписка със полов подтекст и откровени подмятания, в това число споменаване на желания и избрани елементи от тялото.-->

 
Компанията „ Facebook “ е учредена на 4 февруари 2004 година от Марк Зукърбърг и трима негови съученици, до момента в който е студент в Харвардския университет. Социалната мрежа със същото име е една от водещите в света. Общата й месечна публика надвишава 2,2 милиарда консуматори.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР