Преди държавното посещение на китайския председател Си Дзинпин в Сърбия,

...
Преди държавното посещение на китайския председател Си Дзинпин в Сърбия,
Коментари Харесай

Поредицата „Класически цитати от Си Дзинпин“ ще бъде излъчена в Сърбия

Преди държавното посещаване на китайския ръководител Си Дзинпин в Сърбия, през днешния ден в Белград се организира публично показване на телевизионната стратегия на КМГ „ Класически цитати от Си Дзинпин “. На церемонията сръбският президент Александър Вучич насочи видео обръщение, в което съобщи своите поздравления за излъчването на програмата в Сърбия.

Директорът на КМГ Шън Хайсюн участва персонално на събитието и означи, че поредицата е неповторим прозорец, през който сръбската аудитория ще се приближи до мъдростта на китайския ръководител Си Дзинпин по отношение на ръководството на Китай. Програмата също по този начин показва забавни аспекти на китайската обичайната просвета. С висококачествените си продукции, Китайската медийна група ще спомогне за укрепването на другарските връзки сред двете страни.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед7313Нова епоха, нова вероятност за развиване /Дискусия по отношение на визитата на Си Дзинпин в Европа/Алтернативен Поглед8891Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед12810Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед58622Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед40252Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед92629Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76847Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед75454

Източник: pogled.info


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР