Администрацията на американския президент Джо Байдън обмисля да се върне

...
Администрацията на американския президент Джо Байдън обмисля да се върне
Коментари Харесай

САЩ обмисля по-строги мерки срещу нелегалните имигранти

Администрацията на американския президент Джо Байдън обмисля да се върне към практиката за ускорение на депортирането на фамилиите на , написа ТАСС. Това може да провокира раздори измежду демократите и да приближи администрацията до насочения към ограничение метод, употребен от предходните четирима президенти и изключително подсилен от администрацията на Доналд Тръмп, отбелязва изданието.
Според източници, американското министерство на вътрешната сигурност ще преразгледа политиката си за ускорено изселване, идната седмица. В същото време, неназован представител на Белия дом разясни, че не е взето дефинитивно решение . " Винаги се обмислят разнообразни разновидности, с цел да се построи подредена имиграционна система ", сподели той.
 В Съединени американски щати дават обещание да не арестуват незаконни имигранти, които се имунизират против ковид В Съединени американски щати дават обещание да не арестуват незаконни имигранти, които се имунизират против ковид
Правителството на Съединени американски щати разгласи, че няма да прави рутинни арести на имигранти без документи в местата за имунизация против COVID-19, съоб...
Напоследък администрацията на Байдън беше мощно подложена на критика в светлината на възходящия приток на хора, нелегално опитващи се да обхванат в Съединени американски щати от Мексико. По-специално, политическите съперници настояват, че протичащото се е резултат от прекомерно мекия метод на новия глава на Белия дом към незаконната имиграция. Байдън е изключително грубо подложен на критика за обстоятелството, че малолетни незаконни мигранти, които се оказват в Съединени американски щати, са държани в условия, които не са подобаващи за деца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР