Административната сграда на ръководителя на саморпровъзгласилата се Донецка народна република

...
Административната сграда на ръководителя на саморпровъзгласилата се Донецка народна република
Коментари Харесай

Отровен удар по слуга на Путин! Къде летят снарядите

Административната постройка на ръководителя на саморпровъзгласилата се Донецка национална република (ДНР) Денис Пушилин беше подложена на директен обстрел от украинските въоръжени сили, предават ТАСС И Ройтерс. Най-малко двама души са починали, а най-малко други трима са били ранени.

Според Донецката новинарска организация снарядите са попаднали във фасадата, дясното крило и горните етажи. " В постройката е зародил пожар. Навсякъде в региона има разпръснати тухли, елементи от облицовки и железни структури ", означават от организацията.

Снарядът е попаднал непосредствено в седмия етаж на постройката от дясната страна, потърпевш е и първият етаж. Засега не се привежда информация дали има починали и постарадли в постройката.

Обстрелван е и комерсиалния център " Грийн Плаза "  във Воршиловски регион, също в централната част на Донецк. Загинал е юноша на 18 години, заяви кметът на града Алексей Кулемзин. По Воршиловсклия регион на града са били изстеляни общо 12 снаряда 155-ти диаметър, съгласно локалните управляващи.

Ударен е хотел " Централ ", в който отсядат публицисти, региона на така наречен Министерство на вътрешните работи, Площада на Конституцията и улица " 50 години Съюз на съветските социалистически републики ". снаряд е паднал и покрай Донецкия народен механически университет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР