Адел направи страхотен дебют като водеща на късното шоу Saturday

...
Адел направи страхотен дебют като водеща на късното шоу Saturday
Коментари Харесай

Отслабналата Адел изби рибата с шега за К-19

Адел направи страховит дебют като водеща на късното шоу Saturday Night Live в събота вечер, като певицата не пропусна да се пошегува по тематиката, която вълнува най-силно почитателите й в последно време - нейното намаляване.

Адел изясни, че този път не е била музикален посетител, както по време на предходното си присъединяване в шоуто, тъй като още не е приключила новия си албум, тъй че няма какво ново да пее.Изпълнителката на шлагери като "Rolling in the Deep " и "Someone Like You " изглеждаше необикновено в черен тоалет, когато леко обезпокоена излезе на сцената, с цел да води шоуто онлайн.

Освен това 32-годишната британка сподели, че прекомерно доста се опасява да бъде по едно и също време певица и водеща в едно и също предаване. "Знам, че наподобявам в действителност, доста друго, откогато ме видяхте за последно тук ", сподели Адел.

"Но поради всичките ограничавания, свързани с COVID-19, трябваше да пътувам лека и можех да взема единствено половината от мен. И това е половината, която избрах ", пошегува се тя.

Изминаха пет години, откогато Адел издаде последния си албум. През последните години певицата даже отсъстваше от телевизионните излъчвания, като за последно се появи по американска телевизия на церемонията по връчване на премиите "Грами " през 2017 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР