Адел изглежда се справя много добре след развода си със

...
Адел изглежда се справя много добре след развода си със
Коментари Харесай

Адел забрави Саймън, залюби рапъра Скепта след развода

Адел наподобява се оправя доста добре след развода си със Саймън Конеки и даже към този момент го е заменила с рапъра Скепта. Звездата е почнала романс с сътрудника си и бе уловена от папараци да чества с него рождения му ден в Лондон преди две седмици.

Двойката се познава от години, само че досега главно са си разменяли известия по телефона.

Близки до Адел настояват, че нещата посред им се развиват доста добре и има всички предпоставки да се трансфорат в „ страхотна двойка “.

„ Адел и Скепта се подкрепяха много по време на своите раздели. Те имат мощна и специфична връзка. Техните другари плануват, че романсът им ще прерасне в нещо съществено и ще се трансфорат в страхотна двойка “, разяснява източник пред Daily Mail.

„ И двамата пазят персоналния си живот в загадка и също по този начин са отдадени на децата си и вършат най-хубавото за тях “, добави още източникът.

Адел подаде молба за бракоразвод със Саймън предишния месец след 7-годишен брак. Двамата имат наследник – Анджело, и по всяка възможност ще си поделят попечителството над него.

Скепта от своя страна стана татко предишния ноември. Сред най-известните му завоевания на нежния фронт е супермоделът Наоми Кембъл.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР