Адел беше принудена да добави още дати към изненадващите си

...
Адел беше принудена да добави още дати към изненадващите си
Коментари Харесай

Адел добавя още дати към концертите си в Мюнхен след огромно търсене – но феновете не останаха впечатлени

Адел беше принудена да добави още дати към изненадващите си концерти в Германия – откакто търсенето надалеч надвиши броя на предлаганите вечери.

35-годишната звезда, носителка на премия Грами, смая почитателите по-рано тази седмица, когато разгласи, че възнамерява няколко концерта в Мюнхен. Датите бяха избрани за август - и идват от опашката на нейното скорошно, извънредно сполучливо престояване в Лас Вегас в Съединени американски щати.

Певицата на Chasing Pavements в началото разгласи четири вечери с осъществявания онлайн - само че това към този момент е се удвои с броя на представленията, продължен до осем. Тя ще се качи на сцената на особено издигнат, изработен по поръчка открит стадион, основан особено за събитието.

Феновете ще би трябвало да заявят своя интерес, с цел да участват на един от концертите, като се запишат посредством формалния адрес на Adele уеб страница, връзка за билети ще бъде изпратена до тези, които са се записали във вторник, 6 февруари, и ще бъдат налични за закупуване на идващия ден в 10 сутр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР