ADATA Technology анонсира представянето на редица нови продукти по време

...
ADATA Technology анонсира представянето на редица нови продукти по време
Коментари Харесай

ADATA представя богато портфолио по време на Computex 2019

ADATA Technology анонсира представянето на редица нови артикули по време на тазгодишното софтуерно ревю в Тайпей, което ще се организира в интервала 28 май – 1 юни. Богатото портфолио на тайванската компания ще бъде презентирано под мотото “Екстремен гейминг ”  и включва  XPG гейминг, потребителски и индустриални артикули.

Посетителите ще имат опция да посетят особено обособената зона за гейминг XPG Orb, състояща се от впечатляваща конструкция с триста самостоятелни елементи, конструирана в границите на 3 хиляди часа, в която ще има и извънредна игрова версия на футуристичната спортна видеоигра   Redout от 34BigThings.
Нови гейминг попълнения
XPG Precog – първите слушалки за глава с двойни драйвери, три аудио режима и ENC технология за елиминиране на околния звук.

XPG Summoner – клавиатура с избор сред три Cherry MX суича, впечатляващ дизайн с тактилно чувство и ергономична поставка, предопределена за дълги гейминг сесии.

XPG Battleground – гейминг пад във вид XL и Prime, построен от мека, устойчива на драскотини и разливане материя CORDURA.



Компоненти за гейминг, включващи шаси, охлаждаща система и зареждане. XPG BattleCruiser и Invader разполагат с ARGB контролери и магнитни предни панели за елементарно отваряне и поддръжка. Течната охлаждаща система XPG Levante разполага с 240 мм нагревател и две вградени ARGB вентилаторни решетки. Последният съставен елемент е зареждане XPG Core Reactor, който подхожда на Intel2020 спецификация с успеваемост на конверсията до 92%.
Високоефективни индустриални решения
 

ADATA ще презентира и своите най-нови индустриални SLC, MLC и 3D NAND SSD устройства както и DDR4 2666 модул памет, основан за бизнес приложения. От компанията ще показват и своя лична A+SLC технология, която употребява къстамизиран NAND флаш фърмуер с A+ сортиращ логаритъм за ултра SLC продуктивност, която е едновременна високоефективна и разходно насочена.



В допълнение към всичко това от тайванската компания ще изложат и своите нови PCIe сторидж артикули, включващи IM2P33E8 M.2 2280 SSD и последващо потомство ICFP301 CFexpress Type B карта памет. IM2P33E8 доближава скорости на четене/запис от 3.4/2.2GB в секунда, а ICFP301 е основана за 8K и 4K видеообработка със скорост на трансмисия от 1700/1200MB в секунда.
Следващо покление сторидж решения
 

Компанията ще показа и своите най-нови външни SSD устройства SE800, SE760 и SC680 с ултракомпактни размери и висока степен на подвижност, IP68 водо и прахоустойчивост и скорости на четене и запис от 1000 MB/s. И трите модела разполагат с USB-C интерфейс и съгласуемост с редица устройства.

По отношение на твърдите дискове компанията ще показа HD770G с напредничав RGB дизайн, здрава трислойна структура и IP68 отбрана.

Освен това посетителите ще могат да видят най-новите microSDXC/SDHC UHS-I U3 Class 10 карти памет, отговарящи на последния Application Performance Class 2 (A2) стандарт с опция за запис до 80 000 часа и със отбрана против вода, удари, X-лъчи, статично електричество и рискови температури.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР