Адаптацията на Андрю Доминик на филмът Блондинка оглави номинациите за

...
Адаптацията на Андрю Доминик на филмът Блондинка оглави номинациите за
Коментари Харесай

Ето кои са номинираните за “Златна малинка“ тази година

Адаптацията на Андрю Доминик на филмът " Блондинка " оглави номинациите за антинаградите " Златните малинки " с присъствието си в 8 от категориите, в това число за най-лош филм, най-лош сюжет и най-лош режисьор.
Прочетете още
От забърканите в екранизирането на креативната интерпретация за живота на Мерилин Монро пощадена е единствено актрисата в основната роля - Ана де Армас, която бе номинирана за играта си на по-авторитетните събратя на " Златните малинки " - " Златните глобуси " и " Наградите на критиците ".

Том Ханкс, въпреки това, не извади същия шанс. Актьорът - знак на положителното кино от 90-те, тази години завладя категориите на " Златните малинки " с превъплъщението си в " Пинокио " на Disney и " Елвис ".

Сред най-номинираните имена за 2023 година е и абонираният за антинаградите на холивудския шоубизнес - Джаред Лето с последния му план " Морбиус ".

В листата попадна и " упражнението " по снимане на филм на Machine Gun Kelly, годеницата му Меган Фокс и техния най-хубав другар Мод Сън - Good Mourning.

Наградите " Златните малинки " се дефинират от 1000 представители на филмовия отрасъл, а раздаването им по традиция се организира един ден преди Оскарите. Датата, на която ще бъдат оповестени носителите на " малинките ", тази година, е 11 март.

Пълният лист:

" Блондинка " /Blonde

" Пинокио " на Disney

Good Mourning

The King`s Daughter

" Морбиус "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР