Адани Грийн, бизнесът за възобновяема енергия, собственост на индийския милиардер

...
Адани Грийн, бизнесът за възобновяема енергия, собственост на индийския милиардер
Коментари Харесай

Адани Грийн казва, че е „запознат“ с разследването на САЩ срещу корупция срещу трета страна

Адани Грийн, бизнесът за възобновима сила, благосъстоятелност на индийския милиардер Гаутам Адани, сподели, че е осведомен с следствие на държавното управление на Съединени американски щати против „ трета страна “ след отчет, в който се твърди, че неговият конгломерат е бил обект на следствие за подкупи.

Компанията, част от разрастващата се инфраструктурна империя на магната, съобщи във вторник, че няма „ никакви връзки със упоменатата трета страна “, т.е. се преглежда от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати за „ евентуални нарушавания “ на антикорупционните закони. Адани Грийн добави, че не е получил никакво уведомление от DoJ за следствие.

Коментарите са първите, които признават съществуването на следствие, откакто предходната седмица Bloomberg News заяви, че американските прокурори уголемяват следствието в евентуални заплащания от страна на компания в Адани и лица, свързани с групата, в това число нейния създател, на индийски чиновници за енергиен план. следствието включва подкупи и Гаутам Адани,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР