Actualno.com ви запознава с водещите новини от днешните вестници Сега

...
Actualno.com ви запознава с водещите новини от днешните вестници Сега
Коментари Харесай

Новини или Novini – картината на печата за 6 ноември

Actualno.com ви среща с водещите вести от днешните вестници
Сега
Според медията, прокуратурата се изгаврила със фамилията на водача на БОЕЦ. Държавното обвиняване първо забрани, след това позволи Георгиев да пътува в чужбина за животоспасяваща интервенция на брачната половинка му. Лидерът на гражданското съдружие БОЕЦ Георги Георгиев, който месеци наред провежда митинги против избора на Иван Гешев за основен прокурор, стана цел на неуместни дейности от страна на държавното обвиняване. Във вторник прокуратурата му е наложила експлицитна възбрана да напуща страната, макар че след по-малко от седмица той би трябвало да замине дружно със брачната половинка си Мариела за Франция. Там на дамата би трябвало да бъде напра-вена животоспасяваща трансплантация, чийто донор е самият Георгиев.
Българите считат, че демокрацията е в заплаха. 30 години след рухването на Берлинската стена и старта на измененията хората в Източна Европа всеобщо считат, че резултатите от мирните им революции не са на предстоящото ниво. Българите не имат вяра, че изборите са почтени, и считат, че демокрацията в страната е в заплаха. Това сочи разбор на фондация „ Отворено общество “ на резултати от изследване на YouGov.
24 часа
Слави е същият, само че тв “Стара Загора ” не е Би Ти Ви, уви, установи вестникът. Мая Манолова и прочут социолог доплаваха от каналите, с цел да загатнат евентуален предстоящ съюз. Зрителите са чакали телевизия 7/8, 1 456 120 са я гледали първия път. Важното е какъв брой ще са по-нататък. И още - Миню Стайков на хапчета поради тежка меланхолия. Помагал на следствието.Бизнесменът остава в ареста за злоупотреби с евросубсидии.
Труд
Страх от ориста стопира донорите, съгласно изследване на Алфа Рисърч. Всеки пети има морално-религиозни аргументи да не става донор. Проф. Михаил Константинов пред „ Труд “: Преференциите партиха над 15% от гласовете за съветниците на боклука.Относно собствеността на „ Труд “ пояснения от първа страница дава неговият основен редактор Петьо Блъсков.
Монитор
Говорителят на Кремъл размаха пръст на България поради Малинов. Срещнал се с менторите си Решетников и Малофеев. Ден, откакто Путин награди с „ Орден за дружба “ ортака на Цветан Василев, Песков съобщи, че щяло да има „ пагубни последици “, в случай че премията, която русофилът получил в Москва, станела причина за преследването му в България. Самият Малинов бе в Русия незаконно, откакто арбитър от спецсъда анулира краткотрайно възбраната му да напуща страната в прорез със законовите правила, като лъсна, че е употребявал престоя си в Москва, с цел да търси отбрана против следствието у нас, както и да се види с менторите си – генерала от ГРУ Леонид Решетников и доближения до Кремъл олигарх Константин Малофеев.
Освен това - лечебни заведения осъдиха НЗОК за 1 млн. лв.. Заведените каузи на разнообразни инстанции са за 50 млн. лв.. Главницата е 1 млн. лв.. Това заяви за „ Монитор “ заместител здравният министър Жени Начева, която е и ръководител на Надзорния съвет на касата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР