Acronis съобщи, че е получил повече от 250 милиона долара

...
Acronis съобщи, че е получил повече от 250 милиона долара
Коментари Харесай

Acronis получава над 250 милиона долара инвестиция при оценка от 2,5 милиарда долара

Acronis заяви, че е получил повече от 250 милиона $ финансиране от VII и други вложители. Компанията ще употребява средствата за по-нататъшно ускорение на растежа посредством разширение на неповторимото си портфолио от интегрирани артикули за киберзащита. Значителна част от инвестицията също ще бъде употребена за по-нататъшно възстановяване на самодейностите на пазарната тактика на Acronis посредством разширение на необятната си партньорска мрежа – най-много за снабдители на ръководени услуги, с цел да им помогне да обслужват по-добре потребностите от киберзащита на своите клиенти. Инвестицията прави оценка компанията на над 2,5 милиарда $.
„ Талантливите екипи за ръководство и научноизследователска и развойна активност на Acronis са вложили обилни запаси, разработвайки новаторско решение „ MSP in a box “ с интегрирани бекъп, възобновяване след срив, киберсигурност, дистанционно управление и принадлежности за реализиране на работния развой “, каза  Leif Lindbäck, Старши ръководещ шеф на CVC Capital Partners.
„ Acronis дава решения от сериозно значение за повече от 10 000 снабдители на услуги и половин милион за дребния и междинен бизнес. CVC има богат опит в киберсигурността и партньорството си с сполучливи бизнесмени и ние се радваме да се обединим със Сергей Белоусов и екипа на Acronis, с цел да ускорим растежа на компанията. “

Acronis Cyber Protect е първото унифицирано решение за киберсигурност и отбрана на данните, интегрирано по натурален път, тъй че доставчиците на услуги да могат да ръководят тези сериозни функционалности, предоставяйки цялостна киберзащита на по-ниска цена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР