АБВ се противопоставят на това България да бъде опитното поле

...
АБВ се противопоставят на това България да бъде опитното поле
Коментари Харесай

АБВ за 7 блок на АЕЦ Козлодуй“ – на голя поляна чифте реактори

АБВ се опълчват на това България да бъде опитното поле и всички ние да бъдем " опитните зайци за тестване на една нова, недоказана технология ". Позицията на партията за плана за 7 блок на АЕЦ " Козлодуй " изрече Любомира Ганчева и го дефинира като " на гола поляна чифте реактори ".

АБВ редовно се опълчват през последните години против безпринципното , непоследователно, некадърно и неспособно деяние на държавното управление в бранш " Енергетика ".

От АБВ обясниха: Тези реактори не са мобилни, а са модулни . Въпреки че се приказва за тях като най-хубавото на света, в действителност били в един начален стадий на изследване на технологията в Съединени американски щати, които пък още през 1979 година зарязали употребата на нуклеарни централи .

Според АБВ планът за 7 блок на АЕЦ " Козлодуй " в " този безразсъден тип ", ще му бъдат нужни най-малко 11-12 години му трябват, с цел да стигнат до равнището на АЕЦ " Белене ". Не би трябвало да се гледа на седми блок като съперник на АЕЦ " Белене ", прикани Любомира Ганчева.

България би трябвало да стартира да се ръководи както би трябвало, стига към този момент гербери и теменужки , настоя Ганчева, съгласно която страната ни добре може да ръководи плановете си, стига да няма нездравословни хора, които да пречат и да всяват ужас .

Енергетиката в България би трябвало да стартира да се ръководи от енергийни специалисти. Нужно е да се направи проект за климата и енергетиката, с цел да не пропуснем Зелената договорка.

В стотния ден на митинги АБВ не престават да упорстват за оставката на държавното управление и за оставката на Теменужка Петкова , тъй като тя е нездравословна за България.

Относно измененията в пенсионната и обществената политика, Румен Петков разяснява, че би трябвало да е ясно, че общественото законодателство е едни от най-ярките образци за безхаберието на ГЕРБ . Правителството разхожда средствата по един безразсъден метод, а резултатите от това са, че над 1 млн. български пенсионери ще получават идентична пенсия - минималната от 300 лв..

С измененията в пенсионната и обществената сфера се обезсмисля главната логичност - пенсията да зависи от годините стаж и размера на осигуровките. С новите правила пенсионната система става по-неефективна, в сравнение с в последните 10 години, уточни Румен Петков.

Видимо пенсионерите обедняват, а опитите да бъдат замеряни с цифри не може да размени празнотата в хладилниците и невъзможността да водят естествен метод на живот. Пенсионната система става непривлекателна и не може да обезпечи идентичен заместващ приход на хората, акцентира Петков.

АБВ считат, че има опция за финансово-пенсионния модел и би трябвало да се направи всичко допустимо да не се разреши да се съсипе и пенсионната система на България.

Измитането на държавното управление и на основния прокурор са инструмент да си създадем условия за по-добър живот, само че в случай че не го създадем влизаме в серия от катаклизми, от които няма излизане, безапелационен бе Петков.

АБВ ще потърсят среща със синдикалните организации и работодателските организации по тематиката. Мълчанието унищожава трудещите се, приключи Петков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР