Abt Sportsline пипна мощно Audi RS Q8. Строго ограниченото издание

...
Abt Sportsline пипна мощно Audi RS Q8. Строго ограниченото издание
Коментари Харесай

Audi RS Q8: Усъвършенстван от Abt - видео

Abt Sportsline пипна мощно Audi RS Q8. Строго лимитираното издание RSQ8 Signature Edition обезпечава невероятните 200 к.с. повече от „ общоприетото “ RS Q8. Спортният автомобил спринтира от 0 до 100 км/ч единствено за 3,2 секунди - с 0,6 секунди по-бързо от серийния си аналог. Двигателят V8 битурбо доставя 589 кВт/800 к.с. и обезпечава оптималната скорост от 315 км/ч.

В алюзия за годината на учредяване на Abt през 1896 година, единствено 96 образеца са ръчно направени от опитните спортни механици. Максимум осем на месец. „ Само тези, които отделят задоволително време, могат да основат нещо постоянно “, споделя ръководещият сътрудник на компанията Ханс-Юрген Абт.

Това е едвам вторият модел транспортно средство от Abt Sportsline, който може да бъде декориран с добавката „ Signature Edition “ и по този метод придобива оптималната ексклузивност.



Фрагмент от първия трофей на Йохан Абт може да се откри в капсула на времето в централната подпора. Внукът на създателя го е спечелил на тревната писта в Кемптен. Повече от 60 години фамилията и компанията пазят тази спортна ДНК, превърната в метал безценен като зеницата на окото им.

И в този момент, във всяко транспортно средство има малко парче от този скъп трофей разказващ историята на фотофиниш, поул позиции и повече от 300 победи, които Abt Sportsline завоюва на безчет спортни писти по целия свят.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР