Абитуриентският бал е едно от най-знаковите и запомнящи се събития

...
Абитуриентският бал е едно от най-знаковите и запомнящи се събития
Коментари Харесай

Дяволът е в детайлите: Абитуриентските балове, ресторантите, хотелите, бижутата и парфюмите

Абитуриентският бал е едно от най-знаковите и запаметяващи се събития в житейския ни път. И в случай че към този въпрос мъчно може да се породи неразгадаем спор, то напълно по различен метод стоят нещата, когато би трябвало да изберем по какъв начин да отпразнуваме уместно прекосяването към този нов стадий от живота, без да трупаме непотребен недобър опит с хотелиери и ресторантьори, търговци на дрехи, обувки, козметика, аксесоари и прочие Би трябвало към този момент всичко да е квалифицирано, само че детайлите постоянно остават за най-после и е добре да им се обърне внимание преди деня на самия бал, с цел да може да се поправят, в случай че нещо не наподобява напълно наред при една бърза " проверка ".

Козметика и бижута

„ Не бива да се доверяваме на предложения за огромни понижения, да вземем за пример на парфюми от известни марки в интернет, с цел да не попаднем на ментета “, поучава Габриела Руменова от онлайн платформата „ Ние, потребителите “. „ Същото важи и за разнообразни аксесоари, по тази причина би трябвало да се ревизира кой търговец ги предлага и купувачите да се уверят, че става дума за действителен представител на съответния бранд “, прибавя тя през в. „ Галерия “.

Възможно е бижутата да съдържат химични детайли като никел, кадмий и други над нормата и да доведат до кожни алергии по-сериозни здравословни проблеми.

Фалшивите парфюми, кремове и грим пък могат да провокират контактен дерматит или даже инфектиране на кожата.

Хотелско настаняване

Ако завършващите са решили да отидат в курорт у нас или в чужбина, е значимо да изискат точна оферта от туроператора. Прави усещане, че в рекламните текстове в интернет обявите на организации за сходни пътувания посочената цена не всеки път е действителната. Когато се отвори офертата, се вижда, че има опция за избор сред няколко хотела с друг брой звезди, само че цената за настаняване даже и в най-ниско категорийния е по-висока с към 100 лева от оферираната в рекламата, с която потребителят е притеглен. Затова би трябвало да се внимава и да се гледа какво написа в подробния текст на офертата, да се посочи в какви стаи ще бъде настаняването, какви са изискванията при настаняване на 2, 4 и повече индивида в една стая, точната последна цена и по кое време и по какъв начин ще се извърши заплащането, а преди да се направи резервацията, да се потърси информация и мнения за съответния курорт и хотел.

Ресторантът

Абитуриентите, които ще честват в ресторант, само че към момента не са се спрели на съответен избор, би трябвало детайлно да проучат какво тъкмо включва предплатената сума по куверта и на място да наблюдават дали тя се извършва. Понякога се срещат текстове, че цените в допълнение ще бъдат конкретизирани. Това е причина за неприятности след това, защото може да се стигне до изнудване на потребителите, да се заплати част от авансово декларираната услуга, само че без преди този момент да се знае цената й. А по-късно да се окаже, че би трябвало да се доплаща на място за една или друга спомагателна услуга – наложителна или пък не. Много настоящи сега са спомагателни услуги като транспортиране с лимузина, фотоси на фото стени, настаняване край басейни и водни елементи и др.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР