Aave (AAVE) е проект с отворен код за децентрализирано финансиране

...
Aave (AAVE) е проект с отворен код за децентрализирано финансиране
Коментари Харесай

DeeStream краде светлината на прожекторите: Притежателите на Aave и Avalanche са привлечени от 100Х потенциал

Aave (AAVE) е план с отворен код за децентрализирано финансиране (DeFi). Това, с което Aave (AAVE) се занимава, е отпущането на заеми, като с Aave (AAVE) хората в децентрализираната екосистема могат да отпускат и заемат средства.

Avalanche (AVAX) може да се оправи с елементарните потребности на своите притежатели. Друго преимущество на Avalanche е огромната продуктивност на транзакциите – до 6,500 в секунда.



От друга страна имаме DeeStream (DST) , който е апетитен за един от най-иновативните планове, които ще бъдат оповестени в крипто екосистемата. DeeStream (DST) ще се оправи с проблемите на стрийминг платформите, които са в централизирания и децентрализирания свят. DeeStream (DST) е в ранния си втори стадий на предварителна продажба и всеки токен коства единствено $0.055.

Притежателите на Aave (AAVE) се включват в DeeStream (DST)

Няколко притежатели на Aave (AAVE) са решили, че най-хубавата инвестиция през 2024 година може да е DeeStream (DST). Aave (AAVE) е забавен план самичък по себе си, само че притежателите на Aave (AAVE) са претърпели някои сложни времена с него и в този момент биха желали да се диверсифицират.

През последните седем дни Aave (AAVE) се е отклонил от задачата си да бъде първокачествен план, като цената на му е спаднала с над 9%.

Притежателите на Avalanche (AVAX) намират още забавни вложения

Avalanche (AVAX) е много пореден план в това да прави притежателите си удовлетворени, Avalanche (AVAX) означи повишаване на пазарната стойност през седмицата. Сега цената на Avalanche (AVAX) е с над 20% по-висока от тази при започване на седмицата. Притежателите на AVAX са щастливи от това, само че откакто чуха за брилянтните неща, които DeeStream (DST) има в ресурс, те наподобяват заинтригувани, ключвайки се в предварителната продажба на DeeStream (DST).

DeeStream (DST) се радва на огромен интерес в ранните стадии на предварителната продажба

DeeStream (DST) приготвя сцената за нова зора на крипто света. Силният ход на предварителните продажби, който DeeStream (DST) има, е явен индикатор за огромната платформа, в която ще се трансформира. Експертите имат вяра в DeeStream (DST) и застават напълно зад нея, те знаят, че с всички страхотни неща, които DeeStream (DST) е подготвила за своите притежатели, тя има капацитет да се трансформира в сполучлив план.

Най-добрият миг да влезете в тази бъдеща компания може да е в този момент, до момента в който тя към момента е във втория стадий на предварителна продажба, заради обстоятелството, че с напредването на стадиите тя единствено ще нараства. Като оставим настрани финансите, концепцията зад DeeStream (DST) е толкоз красива, че има притежатели на предварителни продажби, които се причисляват по бърз метод.

Това, което DeeStream (DST) възнамерява да направи, е да сътвори платформа в блокчейн, където потребителите могат да влизат и да стриймват онлайн. Потребителите ще могат да споделят връзката си за предаване онлайн, с цел да могат другите да се причислят и да гледат, тъкмо както Twitch в централизирания свят, потребителите на DeeStream (DST) в децентрализирания свят ще печелят, като получават пари посредством абонаменти от феновете. Но за разлика от Twitch потребителите на DeeStream (DST) няма да заплащат високи комисиони и няма да им се постанова да чакат, с цел да изтеглят приходите си.

За да научите повече, посетете формалния уеб страница на DeeStream тук


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР