А1 вече предлага видео при поискване“ (VOD) и за своите

...
А1 вече предлага видео при поискване“ (VOD) и за своите
Коментари Харесай

A1 предлага Видеотека за абонатите на мобилна и безкабелна телевизия

А1 към този момент предлага „ видео при поискване “ (VOD) и за своите клиенти на мобилна и безкабелна телевизия, както и за клиентите на домашна телевизия Xplore TV, които употребяват интернет услуги на различен снабдител. Първоначално потребителите ще могат да се абонират за пакета MAX видеотека, който предлага редица филми, сериали, научно-популярни излъчвания, спортни тренировки и други.

Досега А1 оферираше „ видео при поискване “ със своята Видеотека единствено за клиенти на интерактивната ТВ платформа Xplore TV посредством Set Top Box устройство. С нея потребителите могат да наемат настоящи заглавия от задграничното и българско кино за интервал от 48 часа, или да се абонират за пакета MAX видеотека. Сега пакетът MAX видеотека става наличен и за клиентите на телекома, които употребяват ТВ услуга, посредством приложение за смарт телефон, тв приемник или гледат Xplore TV през компютър.

В MAX видеотека клиентите на телекома могат да открият наличие за всеки усет. Тя предлага филми от MovieSTAR OD, измежду които поредицата „ Митика “. Включени са и български филми като „ Привличане “ и „ Диви и щастливи “, както и извънредни епизоди на Shvargalo – авторското предаване на Камен Донев, в което той играе професор, мощно зает във всевъзможни тематики и области от живота.

Освен това, в секцията „ National Geographic ” се съдържат разнородни научно-популярни излъчвания като „ Сервиз SOS “, „ Невероятният лекар Пол “, „ Изследвания в дълбините “, а дребните почитатели могат да се забавляват със сериалите на Nickelodeon & Nick Jr – „ Рибки Гупи “, „ Дора и другари “, „ Рок учебно заведение “, „ Ръсти Риветс “ и други. Съдържанието е в допълнение обогатено с интерактивни тренировки от Pulse Plus, а за положителното въодушевление на потребителите ще се погрижат сериалите от Comedy Central.

Клиентите на телекома могат да се абонират за MAX видеотека против 1,99 лв. на месец, като първият месец ще бъде безвъзмезден. Услугата може да бъде декларирана от приложението Моят А1, в магазин на А1 и непосредствено от приложението за смарт тв приемник. Потребителите на мобилна и безкабелна телевизия от А1 скоро ще имат опция и да наемат хитови филми от българското и интернационално кино, което ще направи богатото наличие на A1 Видеотека с Xplore TV още по-достъпно.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР