А1 стартира продажбите на смарт часовникa от най-високия клас на

...
А1 стартира продажбите на смарт часовникa от най-високия клас на
Коментари Харесай

Новият Huawei Watch Ultimate е вдъхновен от ръчните часовници за гмуркане


А1 започва продажбите на смарт часовникa от най-високия клас на. Моделът е направен от първокласни материали, предлага високо равнище на водоустойчивост и 14-дневен живот на батерията. Часовникът е разполагаем на A1.bg и в магазините на телекома и се предлага както в брой, по този начин и на погашение.

Huawei Watch Ultimate е предопределен за потребителите, които ценят стила и провокациите в живота. Корпусът му е въодушевен от ръчните часовници за гмуркане и има диаметър от 48,5 мм.
-->
Друга аналогия с ръчните часовници от висок клас е използването на безформен метал, основан на цирконий, за направата на корпуса. Според Huawei по този метод часовникът е доста по-здрав и устойчив, което е от особена значимост при рисковите спортове.



Друга забавна характерност на модела е високата водоустойчивост, която разрешава гмуркането на до 100 метра дълбочина. Huawei Watch Ultimate има четири режима на гмуркане, логаритъм за декомпресия и може да следи скоростта на нанагорнище, с цел да задава безвредно движение за потребителя.

Освен функционалностите за гмуркане, Watch Ultimate предлага проучване на наситеността на О2 в кръвта, следене на пулса, съня, напрежението и ЕКГ разбор. Часовникът разполага и с новия режим Expedition, който е предопределен за интензивности измежду природата, и демонстрира потребна информация като маршрут, локация и други Актуализация за него ще бъде налична през втората половина на април.

Екранът е LTPO AMOLED с кръгла форма и предлага 466х466 резолюция с 1000 нита бляскавост. Рамката е с керамично покритие за повече резистентност, а екранът е предпазен със сапфир-кристал. Батерията на часовника е с огромен потенциал – 530 mAh, която може да се зареди от 0 до 100% за един час и да издържи до 14 дни с едно зареждане.



Huawei Watch Ultimate се предлага в две версии. Първата е със наследник пръстен на корпуса от безформен метал в цвят металик, съществена титаниева и спомагателна синя каишка от хидрогениран нитрилен каучук. Синята каишка има може да бъде удължена при гмуркане – за носене върху водолазен костюм. Втората версия е напълно в черно – черен цвят на корпуса от безформен метал и черна каишка от хидрогениран нитрилен каучук с опция за удължение.

Използваният новаторски материал за изработката на каишките - хидрогениран нитрилен каучук, ги прави по-леки от обичайните гумени каишки, само че в това време по-устойчиви на омазняване, вода, обтягане и изхабяване.

Цената на Huawei Watch Ultimate стартира от 43,99 лв. на месец или 889,99 лв. в брой с проект Unlimited Ultra за моделът в черно, а този в синьо е разполагаем от 53,99 лв. на месец или 1 109,99 лв. в брой със същия проект.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР