А1 приема предварителни поръчки за новия модел на Huawei –

...
А1 приема предварителни поръчки за новия модел на Huawei –
Коментари Харесай

А1 приема предварителни поръчки за новия HUAWEI nova 9

А1 приема предварителни поръчки за новия модел на Huawei – nova 9. Смартфонът може да бъде деклариран онлайн от уеб страницата на телекома до 31 октомври, когато стартират и неговите доставки, a поръчалите авансово ще го получат в комплект с новите безжични open-fit слушалки Huawei FreeBuds 4. Nova 9 се предлага в брой или на погашение с мобилните проекти на А1.

е благонадежден смарт телефон, който предлага чудесно съответствие сред цена и характерности. Смартфонът разполага с 6,57-инчов Full HD+ (1080 x 2340p) OLED екран с периодичност на освежаване 120 Hz, което го прави отличен както за работа, по този начин и за развлечение. Сензорът за пръстови отпечатъци е вграден в екрана и единственото, което нарушава целостта на екрана, е дребният прозорец за селфи камерата.

Предната камера е 32 мегапиксела с бленда f/2.0, което ѝ разрешава да улавя повече светлина. Основната камера е четворна с 50 MP главен датчик с бленда f/1.9 и 8 MP Ultra Wide датчик. Те се допълват от 2 MP датчик за дълбочина, 2 MP макро датчик и LED мълния.



идва със 128 GB вградена памет и 8 GB RAM, а процесорът му е осемядрен Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 4G. Тези характерности вършат модела доста бърз и му разрешават да се оправи с всички съвременни мобилни игри и приложения. Моделът е основан на платформата на Huawei EMUI 12 и магазинът за приложения на Huawei AppGallery.

Смартфонът се предлага с мобилните проекти на А1, а по време на предварителните поръчки може да бъде закупен на специфични цени, започващи от 20,50 лв. на месец или 439,99 лв. в брой с неограничения Unlimited Ultra. Пълният лист с цени според от комбинацията с определен тарифен проект е наличен в онлайн магазина на А1.bg.

Официалният старт на продажбите на във всички търговски канали на А1 е 1 ноември. Доставките ще стартират на 31 октомври по реда на поръчване, а всички декларирали авансово nova 9, ще получат и последния модел безжични слушалки на Huawei - FreeBuds 4.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР