а трийста поредна година връчват наградите "Мистър" и "Мисис" икономика,

...
а трийста поредна година връчват наградите "Мистър" и "Мисис" икономика,
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев награди "Кока кола" със специален приз на "Мистър Икономика"

а трийста поредна година връчват премиите "Мистър " и "Мисис " стопанска система, проведени от списание "Икономика " в партньорство с Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, оповестява.

Тази година се навършват 30 години от първата премия мистър стопанска система. Затова и наградите са по-специални. Те са за хора, които имат принос в развиването на българската стопанска система през последните десетилетия. Предприемачи и мениджъри, чийто път върви редом с този на измененията в страната и които стават синоним на актуалния български бизнес – минал сполучливо прехода към пазарна стопанска система, рационализация, цифровизация, а през днешния ден справяйки се отговорно и решително - и с една невиждана рецесия.

„ За нас беше значимо да го организираме и да го създадем, тъй като индустриалците, хората в фирмите, мениджърите – това са тези, които също са на първа линия, с цел да запазят българската стопанска система ", съобщи Боян Томов, основен редактор на списание „ Икономика”

„ Трийсет години на този влиятелен конкурс не са по никакъв начин малко. И се веселя, че КРИБ и нашият директорски съвет, в последните шест години, взимаме интензивно присъединяване и поддържаме това влиятелно събитие”, съобщи Кирил Домусчиев.

Награди връчиха вицепремиерите Деница Сачева и Мариана Николова, транспортиният министър Росен Желязков, икономическият министър Лъчезар Борисов, енергийният министър Теменужка Петкова и финансовият министър Кирил Ананиев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР