А тези бански костюми, като скафандри? Би било интересно да

...
А тези бански костюми, като скафандри? Би било интересно да
Коментари Харесай

Как изглеждат известните съпруги на арабските шейхове без бурка

А тези бански костюми, като скафандри? Би било забавно да се види кой се крие. В последна сметка има ли от какво да се опасяваме от хубостите на Изтока? Тези дами, които ще бъдат разисквани, завоюваха почитание към себе си. Обличат се свободно и вземат участие в обществени действия.

Тяхното милионно благосъстояние се ползва, където пожелаят. Съвременните дами от дълго време са стигнали до извода, че не могат да седят вкъщи в бурка, в случай че имат умствени качества. Пътят към самореализация оказва помощ на всяка такава жена да поеме по верния път.

Дина Абдулазиз Ал Сауд

Жената е брачна половинка на принца на Саудитска Арабия. Дълго ходеше в бурка, до момента в който не е стигнала тематиката за свободата с мъжа си. Тя прекара доста години в университета и не искаше да води живота на стопанка. Много принцове биха се възмутили от сходни изказвания, само че за благополучие мъжете от Саудитска Арабия стават все по-модерни с всяка година.

Съпругата му към момента е модница. Дина постоянно може да бъде забелязана на обществено място и всякога в нови тоалети. Говори се, че с появяването си в това време притегля евентуални клиенти за разпространяване на фешън неща.

Рания ал Абдула

Йорданската кралица е същинска хубавица. Чертите на лицето й са толкоз сладки, че даже й беше препоръчано да взе участие в фешън списания. Нейният брачен партньор е принц Абдула Бен Ал Хусейн, който напълно поддържа брачната половинка си. Той е един от първите, които поддържаха думите й за равнището на женското развиване.

Рания се застъпи за оценка на една жена. И това тъкмо съобщи културата на Изтока. Благодарение на хора като Рания, дамите станаха по-важни, в сравнение с преди 10 години.

Гида Талал

Друга йорданска принцеса, превзела целия свят. Знанията й по непознати езици са невероятни. По отношение на интелигентността тя можеше да се оправи с политическата интензивност, само че избра друг път.  Тя е сигурна, че в случай че дамите имаха повече права, гладните деца биха били доста по-малко. Подобна агитация звучи в интернационален проект.

Гида се пробва по всевъзможен метод да изкорени остарелия ред, като от време на време съществено се отразява на репутацията на брачна половинка си.  Умерено заема свободна позиция, само че равнището на нейните права постоянно е лимитирано от общоприети правила.

Хая Бинт Ал Хусейн

Една от съпругите на премиера на Обединените арабски емирства е същинска хубавица. Нежните черти на лицето наподобяват във външния вид  освен ориенталски корени, само че и американски генезис. Първото нещо, което дамата трябваше да издържи, беше единодушието за ролята на „ не единственото в брака “.

Изглежда, че в случай че се съгласите на това, ще се съгласите на всичко. Но Хая се възползва от позицията си, с цел да изиска някои права в нейна изгода. И статутът на брачната половинка на премиера е мощен мотив.

Хая доста обича конната езда и доста пъти е взел участие в надпревари. В допълнение към персоналните ползи, обществените действия на Хая процъфтяват. Тя оказва помощ на фамилии, чиито деца гладуват. За сметка на парите на брачна половинка си тя основа няколко фонда за обезпечаване на храна за нуждаещи се деца и техните родители.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР