А сега премиваме на музикална вълна. Песен на Шакира, осмиваща

...
А сега премиваме на музикална вълна. Песен на Шакира, осмиваща
Коментари Харесай

The Cube: За песента на Шакира, която осмива бившия ѝ съпруг Жерар Пике

А в този момент премиваме на музикална вълна. Песен на Шакира, осмиваща някогашния й брачен партньор Жерар Пике, счупи няколко върха в Youtube. За тази вест ще научим повече от Мария Кръстанова в The Cube.

Както разбрахте, днешната графа ще бъде отдадена на последната ария на колумбийската попзвезда Шакира и по-конкретно на унищожителния й текст, осмиващ някогашния й брачен партньор Жерар Пике.

С тези думи изпълнителката засяга и непосредствено осмива новата другарка на Пике, Клара Мати. Той пък от своя страна й отвърна като се появи на публично събитие демонстративно със упомената марка часовник и автомобил.

Песента счупи върхове в Youtube за най-слушана ария на испански език. Едва 24 часа след нейното стартиране, към този момент бе генерирала над 63 милиона гледания.

Текстът продължава още с думите:

“ остави ме със свекърва ми като съседка, с медиите пред вратата и с дълг към хазната. “ С това тя прави отпратка към фактически правосъдно дело, водено против нея за неплатени налози. Припомням, че съгласно испанските прокурори Шакира и фамилията ѝ са живели в Барселона в интервала 2012 година и 2014 година което значи, че за тези години тя е трябвало да заплати налог в Испания върху международните си приходи. Ако бъде приета за отговорна, ще бъде наказана на осем години затвор и санкция в размер на 23 милиона евро.

Очаквано, песента предизвика извънредно доста реакции в обществените мрежи, като по-голямата част от потребителите откровено се забавляват с осмиващите лирики. Има и такива обаче, които считат, че да направи някогашния си брачен партньор за смях пред целия свят не прави чест на певицата.

Колкото до самия Пике, към този миг няма публична реакция от негова страна като се изключи един пост в Туитър, в който няма думи, а единствено емотиконки. Емотиконки, които въплъщават цирк и клоуни.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР