А съскането ще спре в мига, в който Гешев и

...
А съскането ще спре в мига, в който Гешев и
Коментари Харесай

Промяната тръгва с надежда и усмивки, но се чува и змийско съскане

А съскането ще спре в мига, в който Гешев и Цацаров бъдат разкарани и прокуратурата и КПКОНПИ проработят обикновено, съгласно законите.

Затова ни е нужна смяна. На всичко. Спиране на корупцията най-малко на 50% значи милиарди за по-високи пенсии и заплати. Намалеят ли кражбите и съкратят ли се администритативните тегоби за бизнеса и жителите – ще дойдат вложители с капитали. Ако се постави ред в опазването на здравето: понижаване броя на неосигурените, страната в точния момент и в цялостен размер да изплаща вноските за пенсионери и деца, да с редуцира броят на лечебните заведения съгласно потребностите на популацията и по този симптом да се районират – ще се усъвършенства качеството на доболничното и болничното лекуване.

Осигуряване на независимост за стопанската система и бизнеса пък ще обезпечи нови работни места, нови артикули и надлежно положително възнаграждение.

" Нищо не се трансформира, в случай че нищо не променяш ", - е споделил Иван Хаджийски. Струва си да се вслушаме.

ГЕРБ и Движение за права и свободи няма елементарно да се откажат от лостовете на задкулисието, посредством които управляват цели институции и усвояват по легален и противозаконен метод държавния запас. Нека поработят на ярко, да потвърдят уважението си към закона и тогава да претендират за присъединяване в ръководството. Ще мине много време и няма да са недосегаеми, само че този тест е наложителен. Някои от тях да не губят време и да си търсят юристи, ще им трябват.

Да се опитат също да са по-малко нагли и да одобряват, че с изключение на неистини, може да се приказват и истини.

Пресен образец: Десислава Атанасова ни облъчва от екрана, че от ГЕРБ в края на 2020 година били дали наставление правата, където изгоря македонския рейс, да бъде ремонтирана, само че служебното държавно управление, видите ли не направило нищо. От 2004 година този път, тъй като по документи даже не е автомагистрала, действа без акт 16. От 2009 година ГЕРБ ръководи и никой не си е мръднал задника един пътен знак да слагат като хората или да начертаят маркировка. Но се оказаха чевръсти в заграбването на милиарди посредством публични поръчки и близки до властта компании. Атанасова обаче съска, тъй като по този начин е наредил Бойко.

И тогавашният финансов министър на ГЕРБ Симеон Дянков и той притуря към хора от терариума. Предложенията за Бюджет 2022 били странни, рискови и даже страшни. Задава се нещо неприятно, твърди индивидът, който даже Борисов не изтрая и уволни. Същият бе в управата на съветската Внешторгбанк, считана за най-близка до Кремъл, а преди седмици Световната банка го упрекна, че е взел участие в прилепяне на екипа „ дa нaпpaви ĸoнĸpeтни пpoмeни в ĸитaйcĸитe дaнни в oпит дa вдигнe ĸлacиpaнeтo тoчнo пo cъщoтo вpeмe, ĸoгaтo ce e oчaĸвaлo cтpaнaтa дa игpae ĸлючoвa poля в yвeличaвaнeтo нa ĸaпитaлa нa бaнĸaтa “. И този човек от някъде надалеч дава ум какво, кой и по какъв начин би трябвало да се прави в България…

Имаме ново Народно заседание. Никола Минчев, младеж, правист е новият ръководител на Народното събрание. Очаква се съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков да бъде номиниран за министър-председател. Настъпват млади, образовани и добре възпитани хора. Усмихват се и наподобяват отлично. Заредени са с сила и познания, които желаят да употребяват в интерес на жителите и страната. Какво по-хубаво от това!

Крадливият башибозук вилнее из медиите, бълва пропагандни имитации, предсказва Армагедон и саботира всяко деяние в посока на смяна. Алберт Айнщайн има чудесна мисъл: " Светът е рисков не тъй като някои хора правят зло, а тъй като тези, които виждат това не вършат нищо ".

Нека дадем късмет на вярата. Сигурно звучи предколедно и прекомерно оптимистично, само че задоволително дълго време „ съзерцавахме “ по какъв начин ни ограбват, ограбват и страната, без да дадем отпор. Да дадем най-малко късмет на новото потомство политици.

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР