А и аз като бях в по-крехка възраст си спомням,

...
А и аз като бях в по-крехка възраст си спомням,
Коментари Харесай

Цитат на деня: И аз като бях по-млад девойка по трико не можеше да ме стресне

" А и аз като бях в по-крехка възраст си припомням, че едно пиво или госпожица по трико сигурно нямаше да ме стресне толкоз ".

Това разяснява в ефира на Би Ти Ви вицепремиерът Томислав Дончев в отговор на въпрос, обвързван с младежкия конгрес в границите на българското европредседателство. За организацията му през предходната седмица заяви изданието EURACTIV като разяснява представители на Европейския юношески конгрес, които са изразили отвращение от организацията. Освен тематиките и участниците в събитието, те подлагат на критика това, че се е предложил алкохол и че " полуголи " девойки танцували в края на събитието.

Вицепремиерът разяснява, че той не би провел по този метод събитието и че всеки участник след форума, в случай че е имал потребност от сходни занимания, е можел да посети някое от заведенията в центъра на София.

Според него главният проблем въпреки всичко е какво е било дискутирано по време на форума, каква политика е скроена и намира ли тя приложение отвън форума.

В отговор на въпрос за визитата на водача на " Атака " Волен Сидеров в Крим, Дончев уточни, че той няма забраняване да пътува, а също така не е командирован от Министерския съвет. Допълни във връзка другите отзиви по значими въпроси на водачите на обособените партии в обединението, че би било съмнително да приказват едно и също.

Нашата задача не е да сътворяваме ужас, а да реализираме резултати. Проруска благосклонност има в някои от партиите, само че това не е давало мотиви да се съмняваме в проевропейската ориентировка на страната, заключи той.

Не е редно да има война сред институциите, разяснява Дончев по адрес на словесните престрелки неотдавна сред президента и зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Допълни, че не би си разрешил да споделя нещо на президента през утринния блок, а би го направил като му се обади.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Европредседателството (210)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР