А ето, че и отпуската си карат съвместно. Вече втора

...
А ето, че и отпуската си карат съвместно. Вече втора
Коментари Харесай

Фурор! Новото Гадже На Милен Цветков Е Млада Гореща Колежка! Изтекоха Първи Снимки, Вижте!

А ето, че и отпуската си карат взаимно. Вече втора година журналистът води хубавицата на море и в този момент били в Созопол.

От началото били напълно сами, а след това при тях пристигнали и други сътрудници от екипа. С които си прекарали отлично.

Преди Милен Цветков не обявява, че с Даниела са били дружно на море. Тогава раните в сърцето на водещия след раздялата му с Ивета към момента бяха пресни.



Снимка: Ретро

Краят на връзката им пристигна при започване на предходната година, а единствено няколко месеца след туй Цветков хлътна по горещата си колежка.

Тогава отново я завел на море, само че взел със себе си и сина си Боян. С който рядко се вижда откакто към този момент не живеят дружно с майка му.

Тази година обаче влюбените отпътували сами на отмора без деца, които да им досаждат. Колегите им били наясно с по-специалните им връзки. Уж ги подкрепяли, само че не липсвали и злословия зад тила им.

Най-много се обсъждало дали Цветков в случай че връзката му с Даниела е сериозна ще се реши да има още едно дете. Тъй като щерка му Катерина скоро може да го направи и дядо.

Анадолийска пък към момента нямала брак и деца, само че сигурно към този момент се замисля да свива фамилно гнездо. Не е ясно дали ще остане с Милен защото от дълго време й е известна неговата популярност на огромен коцкар, предават от retro.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР