92-годишният медиен магнат Рупърт Мърдок има нова връзка и явно

...
92-годишният медиен магнат Рупърт Мърдок има нова връзка и явно
Коментари Харесай

Дядо Мърдок спи с тъщата на Роман Абрамович

92-годишният медиен магнат Рупърт Мърдок има нова връзка и очевидно бързо е преодолял развода си с топмодела Джери Хол. Жената, която е превзела сърцето на дядката, е някогашната тъща на Роман Абрамович - Елена Жукова.

По информация на задграничните медии някогашната брачна половинка на Мърдок - Уенд Денг, ги е срещнала, а не след дълго сред тях е пламнала обич. Все още няма публично удостоверение за новата връзка на Мърдок, само че в последно време той е извънредно любвеобилен, тъй че сходен процес в персоналния му живот не е по никакъв начин неочакван.

Коя е в действителност Елена Жукова? За нея се знае, че е биолог и експерт по диабет. Жукова напуща Русия през 1991 година дружно с щерка си и живее над 30 години в Съединени американски щати. Дълги години работи в отдела за медицински проучвания в Калифорнийския университет, само че към този момент е пенсионерка. Сега е на 66 години.

Любовният живот на Рупърт Мърдок в последно време е в напредък. Припомняме, че при започване на годината той стартира връзка с Ан-Лесли Смит, която е наборка на Жукова. През месец март двамата се сгодиха, само че единствено две седмици по-късно скапаха годежа си и се разделиха. Сега Мърдок се старае да стартира нова приказка с Елена Жукова, а неотдавна двамата са видяни да релаксират на първокласна яхта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР