900 000 лева обезщетение искат наследниците на убития бизнесмен от

...
900 000 лева обезщетение искат наследниците на убития бизнесмен от
Коментари Харесай

Жестокият убиец на бизнесмена от Звиница го загази много здраво

900 000 лв. обезщетение желаят наследниците на убития предприемач от Звиница Салиф Тефик. Това стана ясно на днешното разпоредително съвещание в Окръжния съд в Ямбол, където на подсъдимата пейка застана килърът - 19-годишният Стоян Бъдев, написа 24rodopi.com.

Бъдев признава част от обстоятелствата за случилото се в кървавата априлска нощ. Наказателният развой ще се гледа по съкратена процедура, като ще се разпитат единствено част от очевидците и движимостите лица. Поради това за компенсацията ще се води друго дело.

„ Ще търсим правата за обезщетяване на болките и страданията от загубата на Салиф Тефик по гражданскоправен ред. Това ще стане с иск след изговаряне по виновността от наказателния съд “, съобщи юристът на потърпевшите Ясен Сариев.

6-ма са наследниците на Салиф Тефик – брачна половинка, три малолетни деца, майка и брат.

На днешното съвещание подсъдимият остана безгласен. По съвет на юриста си той ще приказва на 15 октомври, когато се чака да има присъда. Прокуратурата желае пожизнен затвор за съзнателно причиняване на гибел, по изключително непосилен метод и с особена свирепост.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР