9 по Рихтер разтресе коалицията на Продължаваме промяната и Демократична

...
9 по Рихтер разтресе коалицията на Продължаваме промяната и Демократична
Коментари Харесай

9 по Рихтер разтресе новата коалиция. Ген. Атанасов гори

9 по Рихтер разтресе обединението на " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Листите овълчиха водачите на двете политически сили.

Ген. Атанас Атанасов, водач на ДСБ, гори като лидер на листа. Асен Василев и Кирил Петков сложили изискване съпредседателят на Демократична България да не е № 1 в нито един от предизборните описи, тъй като против него имало недоволство в личната му партия. На вота за 48-ото Народно събрание ген. Атанасов бе лидер на варненската листа на " Демократична България ".
-->
Петков и Василев желали генералът да бъде " прикрит " на втори или трето място някъде в страната, с цел да не понижава общия резултат на новата коалиция.

Проблем имало и с рапъра Ицо Хазарта. Христо Петров, единствен би Бойко Борисов в лидерския 25-и МИР. Хазарта два следващи Народното събрание е народен представител от този столичен регион като на предпоследните избори победи Борисов, а на последните остава с 5% след него. В пленарната зала рапърът блесна с това, че сподели междинен пръст на ГЕРБ в пленарната зала.

Че ще има промени в софийските листи загатна Даниел Лорер от Политическа партия, заяви " Труд ". Попитан дали Асен Василев, Кирил Петков и Ицо Хазарта още веднъж ще бъдат водачи на листи, някогашният министър на нововъведенията отговори: “Ще има дребни промени, дано да спрем дотук ”, само че превес в листите ще имат Политическа партия като по-голямата партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР