9 години затвор за Кристиан Николов, реши Върховният касационен съд,

...
9 години затвор за Кристиан Николов, реши Върховният касационен съд,
Коментари Харесай

9 години затвор за Кристиан Николов, който уби Милен Цветков

9 години затвор за Кристиан Николов, реши Върховният касационен съд, оповестява бТВ.

В рамките на 10 години той няма да има право да ръководи МПС.

Съдът одобри, че закононарушението е осъществено при възможен предумисъл - поради използването на опиати и високата скорост, с която е управлявал Кристиян Николов.

Адвокат на фамилията на Милен Цветков - Менко Менков разяснява, че това е пробив в правосъдната процедура за последните 33 години - приемането на предумисъл при злополука.

Решението на Върховният касационен съд е дефинитивно.

Досега два правосъдни състава не откриха задоволително доказателства за умишлена виновност на Кристиан Николов. Твърдеше се, че действието не е осъществено с предумисъл, а по несъобразителност. Както обвиняването, по този начин и околните на Милен Цветков обаче упорстваха за връщане на делото.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР