9 години след смъртта на легендарния актьор Коста Цонев, неговата

...
9 години след смъртта на легендарния актьор Коста Цонев, неговата
Коментари Харесай

Вдовицата на Коста Цонев продаде дома им за 1 млн. лв. - slava.bg

9 години след гибелта на именития артист Коста Цонев, неговата вдовица Ели продаде фамилния им дом в Бистрица за сумата от 950 000 лева
Последната спътница в живота на легендата, с която бяха дружно 32 години, е продала прословутата резиденция в софийското село, където той изкара последните мигове от живота си. "Много е огромна за сама жена като мен, а и поддръжката й е сложна ", по този начин аргументира решението си Ели.

В продължение на 3 години някогашната куклена актриса се опитваше да изтъргува апетитния парцел. Мераклии да станат притежатели на парцела не липсвали, само че от прочувственост Ели подбирала деликатно претендентите.

Още до момента в който Коста Цонев бе жив, неговата вдовица се преквалифицира от актриса в брокер на недвижими парцели и в последните години от живота му точно тя бе главата на фамилията. Кантората на 61-годишната Ели е съумяла да подписа договорката за покупко-продажба и по този начин си е стестила тлъстата комисионна за брокери, написа "Уикенд ".

Противно на упованията тя да понижи цената и да хариже парцела съвсем за без пари, правела тъкмо противоположното. Постепенно вдигала мизата и последната, оповестена от нея сума, възлизаше на 485 000 евро, което се равнява на 948 000 лв., показва още изданието.

Според информацията къщата на Коста Цонев се простира на 350 квадрата разгърната повърхност, а дворът ѝ е цели 750 квадратни метра. Облицовката извън пък е от безценен камък. Преди време втората жена на Коста Цонев бе споделила, че в случай че успее да продаде къщата, ще употребява парите, с цел да стартира нов живот във Франция, където живеят нейният наследник Николай от предходен брак и обичаната й внучка Виктория.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР