9 души, сред които и дете, са ранени при верижната

...
9 души, сред които и дете, са ранени при верижната
Коментари Харесай

Жена е загинала, а 8 са ранени при верижния сблъсък на "Тракия"

9 души, измежду които и дете, са ранени при верижната злополука, станала на автомагистрала " Тракия " тази заран. Те са превозени в четири столични лечебни заведения, заяви представителят на Центъра за незабавна здравна помощ Катя Сунгарска. Първоначално от Министерство на вътрешните работи споделиха, че няма данни за починали и тежко ранени.

Въпреки напъните на лекарите в УМБАЛ " Света Анна " една от потърпевшите - жена, чиято идентичност не е открита към момента, е умряла в шокова зала, удостовери представителят на болничното заведение Антон Луков. Тя е била с извънредно тежки пострадвания, несъвместими с живота, в това число по главата и лицето и не е допустимо даже да се реши възрастта й. Починалата е била пътничка в един от колите.

Сигналът за случая, който е станал на 2-ия километър при входа на София, е подаден в столичната Спешна помощ в 9.06 ч. Веднага са изпратени пет коли за спешна помощ, които са пристигнали на място за 14 минути. Ударът е бил сред ТИР и три леки автомобила, като единият от тях е безусловно смачкан. Наложило се е екип на пожарната да реже смачканите ламарини, с цел да извади ранените.

" Тежко потърпевши са четирима души. 14-годишно момче бе закарано в " Пирогов " с контузия на главата и комоцио. Там бе превозен и 39-годишен мъж с травма на бедрото. В " Света Анна " e 57-годишен мъж с травма на гръден панер и огромна разкъсна рана на лицето, а 60-годишен мъж, който е с контузии на гръбначния дирек и гръдния панер, е в противошокова на ВМА ", изясни Сунгарска.

По думите й, още четирима души са ранени при верижната злополука, само че техните контузии са по-леки и те са превозени в ИСУЛ.

Все още няма информация за аргументите за случая. На място се прави оглед. В региона се е образувало голямо запушване, защото придвижването се реализира единствено в скоростната лента.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР