9 часа и 38 минути - това е повече от

...
9 часа и 38 минути - това е повече от
Коментари Харесай

Доклад: Ето кои нации са най-пристрастени към интернет

9 часа и 38 минути - това е повече от типичния работен ден, само че толкоз време приблизително прекарват в интернет жителите на Южна Африка, излиза наяве от отчет на компанията Atlas VPN, основан на данни на Meltwater и We Are Social. Това е с към 50% повече от междинното за света, а класирането на страните по този индикатор потвърждава, че пристрастяването към Глобалната мрежа е все по-реален проблем с действителни последствия.
 Продуктивността на американците означи невъобразим от 1960 година спад
Продуктивността на американците означи невъобразим от 1960 година спад

За цялата година въпреки всичко се чака покачване

Резултатите : Според данните в отчета в действителност времето прекарано онлайн на хората сред 16 и 64 години по света е намаляло след пандемията. Сега е " единствено " 6 часа и 37 минути на ден като междинна стойност в световен проект.
Много над това е резултатът и в Бразилия (9 часа и 32 минути), Филипините (9 часа и 14 минути), Аржентина и Колумбия (9 часа и 1 минута). Онлайн престой доста над междинното има и в страни като Русия, Индонезия и Египет. Първата развита западна страна в класацията е Португалия - едвам на 13-то място. В Израел, Румъния, Съединени американски щати и Полша също прекарват много време в мрежата, само че това са по-скоро изключения. За сметка на това, под междинното време онлайн дневно прекарват доста от най-напредналите страни в света като Швеция (6 часа и 2 минути), Англия (5 часа и 47 минути), Норвегия (5 часа и 46 минути), Нидерландия (5 часа и 27 минути) или Дания (4 часа и 58 минути). Прави усещане, че в Китай (5 часа и 25 минути) и Япония (3 часа и 45 минути) също хората не си губят доста от времето онлайн.
Парадокс : Голяма част от страните в челото на класацията са с стопански системи в преход или най-малкото стандартът им на живот е много по-нисък от този на по-богатите западни страни. Щом хората са по-заможни, на пръв взор би трябвало да имат по-добър достъп до техника и съгласуваност и да са повече време онлайн... само че класацията демонстрира противоположното. Защо?
 Снимка 612433
Източник:

Можем да поразсъждаваме над аргументите по няколко посоки:
По-голямата част от интернет трафика в наши дни е от мобилни устройства, а не от компютри. Смартфоните са по-евтини и заради тази причина съвсем няма домакинство, което да не има най-малко един. Мобилните мрежи по-лесно обгръщат огромни елементи от популацията спрямо високоскоростните оптични мрежи до домовете В разрастващите се страни доста услуги като онлайн извършването на покупки и търговията навлизат със забавяне и запълват огромен вакуум. Покрай тях милиони хора за пръв път получават елементарен достъп до артикули и услуги и, около това, стартират да употребяват интернет. Аскетичното онлайн държание на потребителите в най-развитите страни демонстрира, че тук роля играят и народопсихологията и образованието. Много изследвания потвърждават, че сърфирането в работно време има разрушителен резултат върху продуктивността. Вероятно в някои страни хората по-лесно слагат границата сред значимо и маловажно - най-малко спрямо други места. към 85 години преди появяването на интернет.  5 неща, които убиват продуктивността
5 неща, които убиват продуктивността

Спорт, увереност и другарството ни оказват помощ да сме по-ефективни

Какво толкоз вършат: 57,8% от потребителите употребяват Глобалната мрежа за търсене на информация. Това е и най-масовата приложимост на интернет.
53,7% сърфират, с цел да поддържат връзка с околните си хора, до момента в който 50,9% разчитат на мрежата, с цел да се осведомяват. Малко под половината консуматори гледат видеа, телевизия и филми, търсят указания за разнообразни действия, разучават асортимента на разнообразни марки или слушат музика.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР