9,5 от 10 учители в училището във великотърновското село Драганово

...
9,5 от 10 учители в училището във великотърновското село Драганово
Коментари Харесай

За пример - 24 от 25 учители в малко село са ваксинирани срещу коронавируса

9,5 от 10 учители в учебното заведение във великотърновското село Драганово са имунизирани против ковид. Един преподавател от общо 25 в учебното заведение единствено не е имунизиран и повода не е отвращение, а здравословното положение. Това стана ясно от репортаж на bTV.

31% от учителите са имунизирани, в 51-во учебно заведение 35% са имунизирани, сподели шефът на учебното заведение Асен Александров, ръководител на Сдружението на шефовете в междинното обучение. И уточни, че в Интернет има доста осведомителни материали, които внушават, че може да пострадаш съществено здравословно, в случай че се ваксинираш против ковид – учители също ги четат и им имат вяра.
 Преподаватели не желаят да се имунизират против COVID-19, търсят способи да ги стимулират Преподаватели не желаят да се имунизират против COVID-19, търсят способи да ги стимулират
Процентът имунизирани учители у нас остава невисок, мотивацията на преподавателите да се ваксинират също. Най-често преподавателите отвод...

Те четат единствено тези публикации, които поддържат тяхното мнение, посочи Александров с думите, че не е съумял да убеди никой от своите сътрудници да се имунизира, в случай че първичното му мнение е било „ срещу ” и е основано на нещо към този момент прочетено един път. Българинът не обича наложителните работи, добави той.

Бих споделил, че 80-90 % от учителите желаят присъствено образование, счита Александров. Нека здравните управляващи да решат, добави той за вероятността новата образователна година да не стартира присъствено. Може и на 14 септември да се подадат документи от родители децата им да бъдат обучавани отдалечено, сподели Александров.

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР