86-годишен Крум Николов и плащал редовно, но тя се напила

...
86-годишен Крум Николов и плащал редовно, но тя се напила
Коментари Харесай

Домашна прислужничка преби старец за 200 лева, удряла го с лопата и с дърво за огрев

86-годишен Крум Николов и плащал постоянно, само че тя се напила и решила да го ограби

Озверяла от лакомия домашна прислужничка преби свиреп 86-годишен българин. Пред бТВ пострадалият Крум Николов от село врачанското село Градешница описа, по какъв начин побойничката, която до неотдавна се грижила за него, го изненадала с ударите и с цел да не го бие повече по лицето съумял да си мушне главата под леглото, само че тя сграбчила лопатата и почнала да го постанова с всичка мощ. 
 
Нападателката е негова съседка. Задържана е. Тя е на 69-години.

„ Тя е била нещо като негова домашна прислужница. До нападението пререкания сред тях не е имало. Плащал й е постоянно “, посочи кореспондентът Маргарита Стефанова. Престъплението е осъществено на Никулден, прибавя тя. 

Това заслужаваме ние в България, разяснява дъщерята на пребития Лидия Крумова.

Възрастният мъж е вдовец. Синът и щерка му работят в града. Наглежда го съседка, която пере, чисти и пазари против възнаграждение. 

Пари съм й давал, споделя той.

„ След селското празненство на Никулден съседката Иванка се отбила при стареца, поприказвали и си тръгнала. Малко по-късно се върнала и почнала да го бие “, споделя Маргарита Стефанова. 

Потърпевшият пък показа, че е крещях, питал я какво прави и за какво. Ако не си бях скрил главата, напряко щеше да ме убие, прибавя той.

По цялото му тяло има рани след побоя. Съседката Иванка бръкнала в джоба на дочената му дреха, където имало пари. 

„ Взе към 200 лв. и питаше къде са другите. Какви пари? Нямам “, споделя пострадалият. 

Дядото едвам съумял да заключи вратата с райбера, откакто побойничката излязла. Тя още веднъж се върнала. 

„ Разби вратата и пристигна отново при мен. Заплаши ме, че в случай че кажа на полицията, няма да съм жив “, споделя възрастният мъж. 

Той няма телефон, само че има тревога и с нея опитал да извика помощ. Чува се надалече, само че в тъмното никой не се притекъл. Къщите в съседство са необитаеми. Едва на сутринта около парцела минал човек и неприятното бързо се разчуло. Пристигнали околните и полиция. 

„ Беше подпухнал. Направо се уплаших. Съдебният доктор също се е изплашил. Казали му, че по този начин и куче не се бие “, прибавя дъщерята на пребития мъж. 

69-годишната нападателка е арестувана неотложно. 

„ Тя не заслужава да излиза от пандиза “, споделя Лидия Крумова.

В селото също са потресени. 
 
Пребитият е дълготраен тракторист, а побойничката има тежко болен мъж, за който би трябвало да се грижи. Заместник-районният прокурор на Враца Емилиян Костов обаче сподели пред бТВ, че няма да бъде пусната. Днес Районна прокуратура – Враца ще внесе искане в съда за взимане на непрекъсната мярка задържане под стража, заяви той. 

„ Привлечена е като обвинен за обир, за което се планува затвор от три до 10 години. Парите не са открити, не е оказала подпомагане за това “, посочи Костов. 

„ Била е пияна. Заради това, че е направила закононарушението с такава смелост, ще понесе по-тежка наказателна отговорност “, сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР