85% от участниците в стажантската програма са станали част от

...
85% от участниците в стажантската програма са станали част от
Коментари Харесай

Програмата Hub by Yettel приема стажанти за седми път

85% от участниците в стажантската стратегия са станали част от непрекъснатия екип на компанията

От през днешния ден до 11 септември 2022 година Yettel приема кандидатури за присъединяване в платената си стажантска стратегия Hub by Yettel. Програмата дава късмет на студенти в последната си година на образование или неотдавна приключили млади експерти, искащи да натрупат действителен професионален опит в областта на телекомуникациите, да развият основни бизнес умения и да слагат началото на своята сполучлива професионална реализация.

Заинтересованите бъдещи експерти могат да аплайват за съответна позиция в региона на маркетинга, цифровата търговия, работата с данни и технологиите, като изпратят своята поръчка през уеб страницата на компанията. Сред дванадесетте отворени позиции тази година са разработка и поддръжка на програмен продукт, програмиране, дизайн, администриране на видео платформа, корпоративни връзки и работа с сътрудници. Избраните претенденти ще са част от екипи, които работят по действителни и стратегически за компанията планове.

„ В Yettel се грижим за младите експерти, като им предоставяме менторство, опция за придобиване на професионални умения в практиката и късмет за кариерно развиване. В днешния насочен към цифровите технологии свят, новото потомство гении са скъп запас за развиването на телекомуникационния бранш “, сподели Галина Чулева, основен шеф „ Управление на хора и просвета “ на Yettel.

Стажът е едногодишен, обезщетен и включва ангажимент на цялостен работен ден, с опция за работа от у дома два дни в седмицата, против мотивиращо финансово заплащане. Всеки стажант ще бъде направляван от самостоятелен наставник в тези първи стъпки на новото работно място, според направен самостоятелен проект за развиване, съгласуван с действителни бизнес и стратегически цели. Ментори са одобрени мениджъри в телекома, които в границите на вътрешен конкурс са потвърдили потребността да включат стажант в своя екип.

След завършването на стажа участниците ще имат късмет да станат равностойни членове на екипа на компанията в дълготраен проект. За шестте издания на програмата Hub by Yettel, 85% от участниците са станали непрекъснати чиновници на оператора.

Подробна информация за стажантската програма Hub by Yettel и изложение на съответните отговорности и условия към претендентите за всяка позиция можете да откриете на уеб страницата на оператора.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР