83 хиляди фенове призоваха Кристиано Роналдо да остане в Реал

...
83 хиляди фенове призоваха Кристиано Роналдо да остане в Реал
Коментари Харесай

83 хил. души призоваха Кристиано да остане

83 хиляди почитатели приканиха Кристиано Роналдо да остане в " Реал " Мадрид. Португалецът даде вяра на последователите по време на тържествата по случай спечелването на Шампионската лига.

" Реал " Мадрид отпразнува уместно 13-ата купа от Шампионската лига във витрината си. Празненствата започнаха в неделния следобяд, когато тимът на Зинедин Зидан посети катедралата " Алмудена " в центъра на Мадрид.

Малко по-късно футболистите на " Реал " се срещнаха с кмета на испанската столица Мануела Кармена, а същинското празненство стартира на фонтана " Сибелес ".

В разгара на тържествата звездата на Кралския клуб Кристиано Роналдо, който след финала в Киев загатна, че може да напусне, взе микрофона и се обърна към хилядите почитатели с думите: " Благодаря ви и до неотдавна! ". Запалянковците от своя страна му отвърнаха със викания " Кристиано, остани! ".
Роналдо шокира: Беше прелестно да играя в " Реал " В околните дни ще кажа повече, разгласи загадъчно португалската суперзвезда
В края на празненствата еуфорията от извоювания трофей, както и въпросителните към бъдещето на Кристиано Роналдо и Гарет Бейл към момента господстваха към " Бернабеу ". Феновете обаче имат вяра, че и двамата ще останат в отбора.
Мадрид: Футболната столица на Европа Успехите на града се дължат на Диего Симеоне, Зинедин Зидан и... кошници с краставици
Вижте повече в идващото видео:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР