„Всъщност аз не бях толкова верен на Александра“, призна неочаквано

...
„Всъщност аз не бях толкова верен на Александра“, призна неочаквано
Коментари Харесай

Даниел Петканов призна: И аз слагах рога на Александра! Още я обичам!

 Даниел реве „Всъщност аз не бях толкоз правилен на Александра“, призна ненадейно Даниел Петканов.

„Отдавна й изневерявах, не съм бил образцов другар, обаче ужасно се ядосах, когато тя ми изневери. Ние мъжете сме ловци. На нас ни е присъщо да дебнем жертвата, да търсим многообразие. От нас не се изисква вярност“, разгласи той на мъжката компания, която кимаше с глави.

„Прерових й телефона и видях фотографията с пръста. Цяла седмица мълчах и я следях. Чаках я да си признае, само че тя си мълчеше също. Тогава се вбесих и взех решение да я санкционира. Ама грубо да я санкционира. Да я слага на мястото й и да й покажа, че не може да се подиграва с мен. Нарочно пуснах клипчето по какъв начин я пъдя и й изхвърлям багажа, преднамерено пуснах фотографията й по какъв начин е лапнала пръста на любовника си и настроих всички против нея. Много мъже ме поздравиха за смелостта. Браво, брато“, пишеха те.

Петканов, съзнателно или не, си спести и рецензиите, които отнесе от ядосани дами и от същински мъжкари. Те го нарекоха низък клеветник, мъжка клюкарка и комплексар.

„Сега осъзнавам, че май не трябваше да я санкционирам толкоз строго. В началото ми беше кеф, че изпадна в нервна рецесия и влезе в болница, само че в този момент се сещам, че и аз не съм бил по-добър“.

 Алекс Даниел Лудият кореспондент призна пред мъжете в Къщата, че още обича Александра. Бил подготвен да си я вземе назад.

Обаче го спирал фактът, че щом му е изневерила един път, можела повторно да го направи. Не мога да пребивавам в подозрения, те ще отровят връзката ни, сподели той.

Ако ти си правилен и тя ще ти е вярна, посъветваха го мъжете.

Ама аз не мога да бъда моногамен, изхленчи Дани и стана ясно, че хм желае да затвори Александра вкъщи си, хем да си вее байряка, тъй като бил мъж и ловджия.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР