„Реал“ (Мадрид) ще се възползва от гостуването на „Тотнъм“ в

...
„Реал“ (Мадрид) ще се възползва от гостуването на „Тотнъм“ в
Коментари Харесай

„Реал“ с офанзива към Кейн и Али

„Реал“ (Мадрид) ще се възползва от гостуването на „Тотнъм“ в Испания, с цел да стартира договаряния за Хари Кейн и Деле Али, огромните звезди на „шпорите“. Двата отбора се изправят един против различен през днешния ден в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

И до момента в който „Реал“ не се намира в най-хубавата си форма, това не може да се каже за Кейн и Али. Нападателят е във вихъра си. Таранът е с 11 гола в 10 мача във всички клубни шампионати. За националния на Англия през тази година е вкарал 7 попадения в шест срещи. Кейн действително е „ поръчител за голове “ – нещо, от което имат потребност точно „Реал“.

Дели Али, другата звезда на „Тотнъм“, също е мечтан от „Кралския клуб“. Лично треньорът на испанците Зинедин Зидан упорства пред управлението за привличането на офанзивния халф. Очаква се да има първични диалози сред управленията на двата отбора преди срещата.
Преди мача Маурисио Почетино, треньорът на „шпорите“, засипа с похвали противника.

 SOCCER: Champions League Day 3, Tuesday Oct 17

„Реал“ е нещо особено, което може да се почувства единствено в мач против тях на „Сантяго Бернабеу“ – сподели експертът. – Ако не си играл на техния стадион е все едно да не си кръстен“.

Преди срещата двата отбора имат цялостен актив от точки в своята група – общо шест, до момента в който АПОЕЛ и „ Борусия “ (Дортмунд) към момента са с нула.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР