„Не сме изненадани от случилото се, вчера /четвъртък б.а./ изтече

...
„Не сме изненадани от случилото се, вчера /четвъртък б.а./ изтече
Коментари Харесай

Айсел Руфад, областен лидер на ДПС-Шумен: Ще възстановим позиции в Хитрино, не приемам мотивите на напускащите

„Не сме сюрпризирани от случилото се, през вчерашния ден /четвъртък б.а./ изтече информация, че се раздават напечатани типови декларация с претекстове вътре, които да попълнят локалните ръководители, съветници и кметове на обитаеми места. Не одобрявам претекстовете в декларацията“, това разгласи регионалният водач на ДПС-Шумен Айсел Руфад пред „Труд“ във връзка на декларирани оставки от членове на ДПС-Хитрино.

Тя подсети, че изключването на кмета на Хитрино Нуридин Исмаил и на общинския водач Мустафа Ахмед се е случило през юни и тогава никой не е реагирал в законовия период. „Не възприемам за какво след 5 месеца се слага същия проблем и под формата на декларация. Това намирисва на проведена или дирижирана обстановка към ДПС“, безапелационна е Руфад.

Според нея Движение за права и свободи ще успее да възвърне структурите си в Хитрино, още преди 20 дни за цялата област са планувани отчетни и отчетно-изборни събрания. В Хитрино Движение за права и свободи не стартира с кмета и някогашния общински водач, нито ще свърши с тях, споделя Руфад. Обяви:“Вярвам в убежденията на хората, ще си възстановим позициите, дребното време ще ни би трябвало, само че ще успеем“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР