„На мен ми спретнаха компромата с чекмеджетата и ме разнасят

...
„На мен ми спретнаха компромата с чекмеджетата и ме разнасят
Коментари Харесай

Борисов: Най-трудно се свалят умна жена, стар тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова

„На мен ми спретнаха компромата с чекмеджетата и ме разнасят осем месеца. Тук има милиони чекмеджета“, това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от с. Кирково във връзка продажбата на 60 000 мегават часа природен газ към Румъния.

„Слагат си шест компании, които чакат, а балъците си мислят, че това което приказва Киро за арести, ние се чудим защо става въпрос. Тези компании са със смесено присъединяване, най-вече непознати, с цел да не могат да ги гонят нашите служби, си знаят на едните пет хиляди, на други шест хиляди (мегават часа б.р.), а рушветът е преведен я в Андора, я някъде другаде“, добави Борисов.

„Аз нямам офшорка и не знам по какъв начин става“, сподели някогашният министър председател.

„Не знаем и с Плана на възобновяване какво са създали и дали не са пратили отново техните хора, няма спор на ползи и всичко е тъкмо. Те са толкоз брутални в краденето сега. Надявам се, че господин Кирил Петков е бил откровен в казаното при Сашо Диков“, добави Борисов.

„Седем-осем милиарда ще изхарчат. Ще пускат прахуляк в очите за обществени помощи, само че когато теглим чертата ще се види, че рискът е голям. Ще ни трябват най-малко 10 години да се възстановим от това, което правят“, безапелационен беше водачът на ГЕРБ.

Той укори и метода на компенсиране на битовите консуматори за това, че се отпускат единствено помощи за ток, само че не и такива за дърва.

„Тея вървят в Брюксел да приказват за корупция, за промяна в правосъдна система, тея точно… Тея хора като ги гледате, не ви ли е мъчително, бе, Рашков ли си, къв си там…? Не ви ли е мъчително, бе… с три байпаса да ги държите по арестите, до момента в който лъжете с машините в София. Директно се пренасяме към 44-ото – по същия метод партията на Рашков и в този момент припозната от Кирил Петков, тъй като от няколко дни реториката му е същата. Арести, арести, до момента в който те крадат. И ще потвърдим, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони“, това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от с. Кирково.

Там той разяснява политическата обстановка в страната и арести по време на изборната акция, които по-късно, съгласно него, са се оказали неоснователни.

„На мен ми спретнаха компромата с чекмеджетата и ме разнасят осем месеца. Тук има милиони чекмеджета“, добави той.

„Най-трудно се смъкват интелигентна жена, остарял тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова“, съобщи той във връзка основаването на краткотрайната комисия за правосъдна промяна, чиито ръководител е водачът на „Демократична България“.



https://eurocom.bg/
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР