„На фона на социалната паника, на която всички станахме свидетели,

...
„На фона на социалната паника, на която всички станахме свидетели,
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Големият успех на Путин у нас е президентът

„На фона на обществената суматоха, на която всички станахме очевидци, е мъчно да кажем, че властта се оправя. По главните посоки не се оправя, с изключение на обществената нервност, имаме и забележима политическа неустойчивост, въпреки че през днешния ден още веднъж излязоха с изказване, че обединението е единна. Когато раздялите са дребни и за съответни мотиви, явно проблемите са преодолими. Но през последната седмица видяхме, че настъпи фундаментално разединение вътре в коалицията“.

Това сподели политологът Цветанка Андреева пред BGonAir. По думите ѝ то е обвързвано с националната сигурност и защитата на страната. Андреева счита, че това, което предлага Нинова, е да вършим България все по-неясна и непредсказуем сътрудник в НАТО.

„След Украйна, самият Путин го сподели – има искания към България и Румъния, има политическа рекламация към Източна Европа. И това, че госпожа Нинова не може да се дефинира от коя страна на „Желязната завеса“ ще бъде, приказва задоволително за алтернативата, която Българска социалистическа партия вижда отсам насетне“, акцентира тя. Цветанка Андреева съобщи, че Air Policing е нещото, което избавя сега България, а огромният триумф на Путин в България се споделя Румен Радев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР