„Искам да поздравя представители на българския бизнес, че през тази

...
„Искам да поздравя представители на българския бизнес, че през тази
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев, КРИБ: Двуцифрен ръст на заплатите на специалистите

„Искам да поздравя представители на българския бизнес, че през тази нелека година, имат доста положителни резултати – производството и износът растат“, сподели ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев по време на откриването на церемонията „Мистър и Мисис Икономика“, проведено взаимно с организацията и Списание „Икономика“.
 img_6432-01-3000x2000  16-03
„Това, за което ни упрекват синдикатите, че сме експлоататори и не даваме положителни заплати, това не е правилно, тъй като ще имаме към 10% растеж на междинната заплата в страната“, добави той и пожела през 2019 двуцифрен растеж на заплатите на експертите.

По думите на шефа на най-голямата работодателска организация КРИБ прави всичко допустимо да се вземат решение проблемите с неналичието на фрагментите в бизнеса, „защото на нас ни трябват образовани кадри“.

„Знаете и за триумфите ни за опция на импорт на работна ръка и желая да благодаря на Народното събрание, поради това, че оказват помощ проблемите на бизнеса да бъдат решени в най-кратък период. На крачка сме от еврозоната, влизането в Шенген и по-добри отчети от ЕК“, сподели Домусчиев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР