“Ти си тъпа п**ка. Разкарай се! Не мога да те

...
“Ти си тъпа п**ка. Разкарай се! Не мога да те
Коментари Харесай

Мегз И Жени Калканджиева Пак Се Захапаха

“Ти си тъпа п**ка. Разкарай се! Не мога да те виждам!” Тези думи са на седмата по хубост в света Жени Калканджиева по адрес на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз и провокираха вълна от отвращение и фрапантно намалиха равнището на авторитет в седмицата на модата в София.

Калканджиева избухна по време на представянето на Мегз, която изложи концепциите си по отношение на самодейността си за събиране на пари от облекла за нуждаещи се хора.

Няколко дни по-късно Каканашева обществено се разкая за постъпката си, поради която получи условна присъда. Дизайнерката е упрекната в застрахователна машинация и съзнателно склоняване на приятеля й Румен Рончев към заграбване на лек автомобил, който разгласи за откраднат.

“Нямам концепция за какво Жени реагира по този начин. Преди ревюто даже пристигна да ме поздрави и ми пожела триумф. Може би използването на алкохол й е повлияла. Не ме е търсила, с цел да ми се извини. Имали сме спор преди 7 година в предаването “Къртицата”, разяснява пред България през днешния ден Каканашева.

Запитана дали Калканджиева е реагирала толкоз внезапно поради това, че има към този момент условна присъда за машинация, Мегз показа: “Не считам, че е поради това. Това е комфортно опрощение, което да трансферира виновността от вулгарната постъпка върху моя неточност от предишното. Иска се храброст да се изправиш и да кажеш “аз сгреших”. Освен това съглашението с прокуратурата излезе при започване на седмицата. Защо не ми го сподели, когато ме видя в бекстейджа или на конференцията, а реши да крещи пред всички, пияна. Не мисля, че Жени е точният човек, който би трябвало да ме съди за позволени неточности в предишното. Та нейното име от години е забъркано в престъпни кавги и все пак продължава да води обществени акции. Защо на нея й е разрешено, а на мен – не? Да ви кажа почтено, мисля, че Жени вижда себе си в мен. С разликата, че тя в никакъв случай не е имала смелостта да понесе отговорност за грешките си обществено. Смятам, че го направи поради голямо его, което не е могла да управлява под въздействието на алкохола”.

Мегз още веднъж акцентира, че съжалява за огромната неточност, която прави преди месеци и поради която нейният другар Румен Рончев лежа няколко месеца в пандиза. Споделя, че това е бил най-кошмарният й миг в живота и че връзката им едвам е оживяла, само че през днешния ден са дали прошка грешките си и са същински щастливи.

“Няма защо да се извиня на тази жена. Извиних се на публиката. Да, постъпката ми не беше доста изискана. Направих го, тъй като мисля, че нахални хора не би трябвало да участват в модата. Тя няма място в този бранш”, показа седмата по хубост в света пред изданието. И заключи:

“Да, бях изпила няколко чаши вино, само че и да не бях изпила, отново щях да отвръщам по този метод. Много хора ме поздравиха зад сцената за реакцията ми, само че другояче си мълчат. Не желая да разясня повече”
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР