“Аз се отнасям с уважение към моите заместници, имам споразумение

...
“Аз се отнасям с уважение към моите заместници, имам споразумение
Коментари Харесай

Борисов: Казал съм на Димов, ако има възможност да се приеме точка за втори лифт на Банско, аз ще съм вносител

“Аз се отнасям с почитание към моите заместници, имам съглашение с тях и го съблюдавам. Не знам какво е споделил Валери Симеонов, не мога да виждам всички негови участия по телевизиите”, сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Брюксел.

“Не смятам, че тематиката за концесията би трябвало да се продължава преди да имаме проект за Пирин. Дори президентът Радев се обърна от тази тематика. За да няма никакви спекулации, съм споделил на Нено Димов, в случай че има опция да се одобри точка за втори въжен превоз на Банско, вносител ще бъда аз”, акцентира Борисов.

Публикувахте от Бойко Борисов в 14 декември 2017 година

Икономическите мигранти би трябвало да бъдат спирани и да бъдат пращани там, където са желани. Едно време имаше доста мощна защита, както сред Западен и Източен Берлин, сподели още министър председателят.

“Август ходихме на ревизия за газопровода от България до Турция. Кое ви учудва? Защо строим този интерконектор, за какво мислите се готвим за този миг? Кога “Турски поток” е минавал през Гърция?”, попита Борисов.

“В момента газът за Турция минава през България. Когато мине “Турски поток”, този газ, който минава сега през България, ще спре. За да не ни останат празни тръбите, ние се договорихме на 1 юли 2018 година да е подготвен интерконекторът ни с Турция. Той се строи сега, там са машините, поставят се едни големи тръби”, обясни министър председателят.

“Едната тръба от “Турски поток” си отива в Истанбул, а другата ще пристигна в България, другояче оставаме настрана от газопреносната мрежа. С това нещо съм срещнал и сътрудника Туск, и Юнкер. В кабинета на Юнкер стои точно тази скица на “Турски поток”. В термина, който сме приели, става въпрос не за пренос, а за търговия. Ние по нашите газови автомагистрали ще транспортираме. Газовият хъб се споделя “Балкан”, а аз прибавям към него и Европейски”, изясни Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР