82-годишната медицинска сестра Ценка Досева от бургаското село Подвис също

...
82-годишната медицинска сестра Ценка Досева от бургаското село Подвис също
Коментари Харесай

82-годишна медицинска сестра от бургаско също се ваксинира

82-годишната здравна сестра Ценка Досева от бургаското село Подвис също се имунизира през днешния ден против ковид. След имунизацията сестра Досева се усеща добре.
От началото на коронавирусната пандемия здравна сестра Ценка Досева всекидневно не стопира да работи и лекува жителите на Подвис и прилежащите села. Вече над 50 години тя е неразделно до своите съграждани, построила е доверие измежду тях и е от дребното здравни служащи, които до тази заветна възраст продължава да се грижи за пациентите си.
 Медицински служащ от Калифорния е с COVID-19 седмица след имунизирането му Медицински служащ от Калифорния е с COVID-19 седмица след имунизирането му
45-годишен мъж, който работи като санитар (медицинска сестра) в Калифорния, е дал позитивна проба за COVID-19 седмица откакто е бил...
Досега не се е сблъсквала с ковид, тъй като в селото нямат болен, само че не се опасява, тъй като съблюдава всички ограничения. След като се ваксинира, сестра Досева чака скоро самата тя да стартира да поставя ваксина на своите пациенти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР